Events op maat | Comme Chez Soif

Events op maat

Modulair totaalconcept:
Mag het iets meer zijn? Onze Event-planner kan een totaalconcept uitwerken, waarin onder andere volgende zaken aan bod kunnen komen: sound & light – foodcatering – entertainment voor jong en oud – extra barelementen met LED verlichting en volledige inkleding van het evenement – fotoreportages – diverse tastings – ...

Zodoende wordt er een onvergetelijke sfeer gecreëerd en beleven je gasten een exclusieve festiviteit. Wij staan garant voor kwaliteit en een vlekkeloze service!

Op maat of Unieke Designs:
Al onze voorstellen worden op maat van de klant gemaakt, dus geen kant-en-klare pakketten. Onze website dient dus als illustratie en indicatie voor een mogelijke invulling van jouw feest of event. Natuurlijk kan ons aanbod aangevuld worden met eigen creatieve wensen.

Wij luisteren of Eerst luisteren, dan uitwerken:
Na een eerste contact, waarin een indicatie van het totaalconcept aan ons wordt meegedeeld – dit kan op onze website, door verschillende modules aan te vinken en een vrijblijvende offerte aan te vragen – volgt er een meeting met onze event-planner, die jouw evenement opvolgt van start tot eind.

Dus 1 contactpersoon, die ervoor zorgt dat alles naar wens zal verlopen. Alles begint met elkaar correct te begrijpen, op basis van uw briefing ontwikkeld het team van Comme Chez Soif een concept da perfect aanleunt bij uw doelstellingen.

Het Comme Chez Soif Team of …:
Onze medewerkers zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd en hebben de juiste opleiding genoten, zodat wij in staat zijn om TOP producties voor u uit te werken! Daarnaast werken we samen met enkele professionele partners en freelancers, die erop gebrand zijn telkens opnieuw een weergaloze prestatie neer te zetten. Hierdoor zullen uw gasten of klanten emotioneel betrokken worden en met een zeer veel positieve energie de dag kunnen afsluiten.

Prijsberekening of You pay, what you Get:
Onze concepten worden steeds ondersteund met een gedetailleerd prijsvoorstel. Zo kan er eenvoudig een module verwijderd of toegevoegd worden. Waardoor er duidelijke afspraken kunnen gemaakt worden. Comme Chez Soif staat voor openheid & transparantie.