Over Ons

Concept

Over Comme Chez Soif

Wie cocktails zegt, denkt Comme Chez Soif Events. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met cocktails te maken heeft: services, consultancy en workshops.

Daarnaast is oprichter – Pol Op de Beeck – sinds 2014 de vaste cocktailmanager van Tomorrowland. Elk jaar serveert het Comme Chez Soif Team meer dan 100.000 premium Cocktails en perfect serve Gintonics!

Comme Chez Soif Events verzorgt ook Gin Tastings en cocktail workshops. Misschien iets voor jouw volgende teambuilding of vrijgezellenparty? Jij en jouw vrienden/collega’s leren er zelf cocktails of Gin-Tonics bereiden. Elke drankje dat geserveerd wordt, kan nadien naar hartenlust geproefd worden. En dat alles in een ontspannen sfeer. Met professionele begeleiding en advies van onze cocktailexperten of ginkenners natuurlijk.

Wij kunnen ook onze eigen mobiele bars / Cocktail trucks plaatsen: echte eyecatchers op elk event! Waarom niet op dat van jou? Heb je er dorst van gekregen?

Contacteer ons
Het Proces

Hoe we werken

1. Offerte aanvragen

Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en wij gaan meteen aan de slag om je een op maat gemaakt voorstel te doen.

2. Reserveer je datum

Eenmaal we het voorschot ontvangen hebben, is je evenement definitief en gaan we door naar de volgende stap.

3. Planning

We plannen alles minutieus in, uiteraard in overleg en rekening houdend met uw wensen.

4. Dag van het event

Jij komt opdagen, wij zorgen voor de rest. Tijd om te genieten en te vieren met uw gasten!

Wat onze klanten zeggen

Reviews

Het was ronduit schitterend en de reacties waren lovend…Buiten aan de bar was het drukker dan binnen 🙂 dat zegt genoeg hé. Nog eens dikke merci voor de lekkere cocktails!

Hilde Cams

Mobiele cocktailbar te Houtvenne (Herselt)

Nog eens dikke merci voor alles.
Jullie organisatie, aanwezigheid, vriendelijkheid was top!!
Hebben ons super geamuseerd.
Reacties achteraf waren meer dan positief.
Hopelijk tot een volgende keer?

Jessica Vonckers

Vonckers BVBA - Stevoort (Limburg) - Mobiele bar met cocktailcatering

Het was een hele toffe workshop! Lekkere cocktails, goed georganiseerd, David – de bartender – deed dat ook zeer naturel, dus de sfeer zat goed 🙂 Hartelijk bedankt!

Aline Flamant

Batopin

Wat een kennis, wat een vakmanschap. Gerust 5+… sterren waard. Heerlijke cocktails en een zeer vriendelijke begeleiding. Het was zalig! Met zekerheid graag tot een volgende keer! Groeten! Dave & Anneke

Anneke De Mayer

Alles was zeeeeeer in orde! Lekkere cocktails, mooie glazen, zeer mooi gesoigneerd, vriendelijke mensen. TOP!

Lien Van Oosterwyck

Cocktailbar en Gintonicbar te Mechelen (Nekkerhal)

Het was een zeer geslaagd feestje en de bar was een succes: iedereen was vol lof.
Ook waren de bartenders zeer vriendelijk en behulpzaam, super!

Bart Peet

Gintonicbar te Meise

Wat een leuke ervaring. Pol en zijn team zijn op en top professioneel. Zeer stipt in het nakomen van afspraken. Alles verliep vlekkeloos. Steeds verzorgde cocktails & Gintonics en ook lekkere cocktails zonder alcohol te verkrijgen. Een excellente service en kwalitatieve producten. Prijs/kwaliteit een uitstekende verhouding. Een absolute aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Nancy De Melio

Voor de ideale partner in crime op jouw events moet je zeker aankloppen bij Comme Chez Soif! Kleine of grote evenementen, workshops cocktails of gewoon een receptie met een hapje en een drankje, Comme Chez Soif zorgt ervoor. Ze luisteren naar je wensen en proberen de ideale formule voor te stellen. Professionele bediening en steeds met de glimlach. Geef jouw event een upgrade door de aanwezigheid van Comme Chez Soif!

Liesbeth Geboers

Iedereen was super tevreden. Hartelijk dank daarvoor! Ook onze “baas”, Pieter gaf zijn complimenten.

Margriet Ceurstemont

PR & Events Belfius - Gent - Cocktailcatering met mobiele bar

Het was een topper met excellente service. Graag tot een volgend feestje!

Johan Van Dyck

Exypnos - Kruibeke (Antwerpen) - Cocktails maken met drinktruck

Ik heb alleen maar tevreden reacties gehoord. We hebben genoten van het feest en de cocktails. Het meest waren ze nog onder de indruk van de verse ingrediënten, de aardbeien en het citroengras. Het was ook cool dat elke cocktail zijn eigen glas had. Iedereen heeft wel iets gevonden wat hij lekker vond. Zelfs de allerkleinsten.

Kylie Muffels

Mobiele cocktail bar tijdens trouwfeest te Zutendaal (Limburg)

Met mijn partner, zonen en schoondochters een super leuke namiddag beleefd! Isabel is een heel toffe madam die de cocktail/mocktail workshop op een heel fijne manier heeft geleid. De uitleg was duidelijk, ze gaf ons de nodige tijd om alle ingrediënten te shaken en te mixen en ook om te genieten van de heerlijke cocktails… voor elke cocktail was ook een alternatief zonder alcohol, zodat ieder voor zich kon beslissen hoeveel van de 3 cocktails of mocktails zouden zijn… Ideaal dus voor iedereen!

Buiten een grote tafel en een waterproof tafellaken voor de ‘smossers’ moet je zelf niets voorzien! (Ik had wel wat zoute en zoete knabbeltjes voorzien en dat was zeker welkom)Isabel had alles mee (glazen, shakers, lepels, fruit, drank, servetjes…) en toen ze vertrok nam ze ook alle afval en afwas terug mee! Een echte aanrader om met familie, collega’s of vrienden te doen! Ambiance verzekerd! Wij hebben er alleszins enorm van genoten!

Barbara Clement

Cocktail & mocktail workshop @ home

Dit is een top team waar we al tweemaal op kunnen rekenen hebben en we in de toekomst nog veel op zullen rekenen!

Vincent Van Leemputten

Super tof concept voor vrijgezellen! Veel uitleg en interactie, mogelijkheid om menu aan te passen aan persoonlijke voorkeuren! Interessante achtergronduitleg. Heel grote aanrader!

Jana Van Breusegem

We hebben niets dan positiefs gehoord over zowel jullie service als de cocktails! Er zijn enkele collega’s die een kaartje meegenomen hebben (en die ons apart ook jullie gegevens gevraagd hebben), dus ik vermoed dat er nog gebruik zal gemaakt worden van jullie cocktailbus. Bedankt voor alles!

Saara Bassar

Manutan - Ternat - Mobiele Cocktailbar

Leuke aanvulling aan een gezellig en relaxed bedrijfsfeest!
Heel vlotte, toffe kerels die met de glimlach iedereen bedienen! Tof caravannetje en lekkere gin-tonics! Het werd gesmaakt zowel bij ons personeel als bij onze klanten!
Super bedankt!

An Van Dessel

Crown Handeling - Kontich - Cocktailtruck met Gintonic's

Top service!

Makkelijke en vlotte communicatie gehad, zeer vriendelijk personeel met oog voor detail. Kortom, niet twijfelen. Zij zetten het puntje op de i voor jouw evenement!

Charlotte Feyten

De mensen van Grunenthal drinken nogal graag cocktails. Die met perzik heb ik zelf ook geproefd, was heel goed! Dat receptje mag je me altijd bezorgen 😀 Ik heb me aan de overkant geplaatst en zag dat het Comme Chez Soif team alles onder controle had 😉 De feedback van de klant zelf was lovend dus we mogen terugblikken op een geslaagd event.

Melina Beckers

Evenementorganisatrise bij YOUnique Events - Middelburg – Cocktailservice
get our latest news

Subscribe Our
Newsletter