Over Ons

Concept

Over Comme Chez Soif

Wie cocktails zegt, denkt Comme Chez Soif Events. Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met cocktails te maken heeft: services, consultancy en workshops.

Daarnaast is oprichter – Pol Op de Beeck – sinds 2014 de vaste cocktailmanager van Tomorrowland. Elk jaar serveert het Comme Chez Soif Team meer dan 100.000 premium Cocktails en perfect serve Gintonics!

Comme Chez Soif Events verzorgt ook Gin Tastings en cocktail workshops. Misschien iets voor jouw volgende teambuilding of vrijgezellenparty? Jij en jouw vrienden/collega’s leren er zelf cocktails of Gin-Tonics bereiden. Elke drankje dat geserveerd wordt, kan nadien naar hartenlust geproefd worden. En dat alles in een ontspannen sfeer. Met professionele begeleiding en advies van onze cocktailexperten of ginkenners natuurlijk.

Wij kunnen ook onze eigen mobiele bars / Cocktail trucks plaatsen: echte eyecatchers op elk event! Waarom niet op dat van jou? Heb je er dorst van gekregen?

Contacteer ons
Het Proces

Hoe we werken

1. Offerte aanvragen

Vul je gegevens zo volledig mogelijk in en wij gaan meteen aan de slag om je een op maat gemaakt voorstel te doen.

2. Reserveer je datum

Eenmaal we het voorschot ontvangen hebben, is je evenement definitief en gaan we door naar de volgende stap.

3. Planning

We plannen alles minutieus in, uiteraard in overleg en rekening houdend met uw wensen.

4. Dag van het event

Jij komt opdagen, wij zorgen voor de rest. Tijd om te genieten en te vieren met uw gasten!

Wat onze klanten zeggen

Reviews

Het was een hele toffe workshop! Lekkere cocktails, goed georganiseerd, David – de bartender – deed dat ook zeer naturel, dus de sfeer zat goed 🙂 Hartelijk bedankt!

Aline Flamant

Batopin

Wat een leuke ervaring. Pol en zijn team zijn op en top professioneel. Zeer stipt in het nakomen van afspraken. Alles verliep vlekkeloos. Steeds verzorgde cocktails & Gintonics en ook lekkere cocktails zonder alcohol te verkrijgen. Een excellente service en kwalitatieve producten. Prijs/kwaliteit een uitstekende verhouding. Een absolute aanrader en zeker voor herhaling vatbaar.

Nancy De Melio

Ik heb alleen maar tevreden reacties gehoord. We hebben genoten van het feest en de cocktails. Het meest waren ze nog onder de indruk van de verse ingrediënten, de aardbeien en het citroengras. Het was ook cool dat elke cocktail zijn eigen glas had. Iedereen heeft wel iets gevonden wat hij lekker vond. Zelfs de allerkleinsten.

Kylie Muffels

Mobiele cocktail bar tijdens trouwfeest te Zutendaal (Limburg)

Leuke aanvulling aan een gezellig en relaxed bedrijfsfeest!
Heel vlotte, toffe kerels die met de glimlach iedereen bedienen! Tof caravannetje en lekkere gin-tonics! Het werd gesmaakt zowel bij ons personeel als bij onze klanten!
Super bedankt!

An Van Dessel

Crown Handeling - Kontich - Cocktailtruck met Gintonic's

We hebben niets dan positiefs gehoord over zowel jullie service als de cocktails! Er zijn enkele collega’s die een kaartje meegenomen hebben (en die ons apart ook jullie gegevens gevraagd hebben), dus ik vermoed dat er nog gebruik zal gemaakt worden van jullie cocktailbus. Bedankt voor alles!

Saara Bassar

Manutan - Ternat - Mobiele Cocktailbar

Het was ronduit schitterend en de reacties waren lovend…Buiten aan de bar was het drukker dan binnen 🙂 dat zegt genoeg hé. Nog eens dikke merci voor de lekkere cocktails!

Hilde Cams

Mobiele cocktailbar te Houtvenne (Herselt)

Wat een kennis, wat een vakmanschap. Gerust 5+… sterren waard. Heerlijke cocktails en een zeer vriendelijke begeleiding. Het was zalig! Met zekerheid graag tot een volgende keer! Groeten! Dave & Anneke

Anneke De Mayer

Alles was zeeeeeer in orde! Lekkere cocktails, mooie glazen, zeer mooi gesoigneerd, vriendelijke mensen. TOP!

Lien Van Oosterwyck

Cocktailbar en Gintonicbar te Mechelen (Nekkerhal)

Super tof concept voor vrijgezellen! Veel uitleg en interactie, mogelijkheid om menu aan te passen aan persoonlijke voorkeuren! Interessante achtergronduitleg. Heel grote aanrader!

Jana Van Breusegem

Dit is een top team waar we al tweemaal op kunnen rekenen hebben en we in de toekomst nog veel op zullen rekenen!

Vincent Van Leemputten

Het was een zeer geslaagd feestje en de bar was een succes: iedereen was vol lof.
Ook waren de bartenders zeer vriendelijk en behulpzaam, super!

Bart Peet

Gintonicbar te Meise

De mensen van Grunenthal drinken nogal graag cocktails. Die met perzik heb ik zelf ook geproefd, was heel goed! Dat receptje mag je me altijd bezorgen 😀 Ik heb me aan de overkant geplaatst en zag dat het Comme Chez Soif team alles onder controle had 😉 De feedback van de klant zelf was lovend dus we mogen terugblikken op een geslaagd event.

Melina Beckers

Evenementorganisatrise bij YOUnique Events - Middelburg – Cocktailservice

Iedereen was super tevreden. Hartelijk dank daarvoor! Ook onze “baas”, Pieter gaf zijn complimenten.

Margriet Ceurstemont

PR & Events Belfius - Gent - Cocktailcatering met mobiele bar

Nog eens dikke merci voor alles.
Jullie organisatie, aanwezigheid, vriendelijkheid was top!!
Hebben ons super geamuseerd.
Reacties achteraf waren meer dan positief.
Hopelijk tot een volgende keer?

Jessica Vonckers

Vonckers BVBA - Stevoort (Limburg) - Mobiele bar met cocktailcatering

Top service!

Makkelijke en vlotte communicatie gehad, zeer vriendelijk personeel met oog voor detail. Kortom, niet twijfelen. Zij zetten het puntje op de i voor jouw evenement!

Charlotte Feyten

Het was een topper met excellente service. Graag tot een volgend feestje!

Johan Van Dyck

Exypnos - Kruibeke (Antwerpen) - Cocktails maken met drinktruck

Voor ons was het een zeer geslaagde avond. Mede dankzij jullie. Jullie organisatie was echt top. Alles werd met de grootste glimlach gedaan. Afspraken werden stipt nagekomen! De kwaliteit was top. De reacties van onze gasten, waren ook zeer positief! Hopelijk volgt er voor jullie bij iemand van hen, ook een feestje door jullie uitgevoerd? Ik zal jullie zeker en vast aanbevelen!

Dirk Van Gael

Totaalevenement met o.a. gintonictoog (Kontich)

Voor de ideale partner in crime op jouw events moet je zeker aankloppen bij Comme Chez Soif! Kleine of grote evenementen, workshops cocktails of gewoon een receptie met een hapje en een drankje, Comme Chez Soif zorgt ervoor. Ze luisteren naar je wensen en proberen de ideale formule voor te stellen. Professionele bediening en steeds met de glimlach. Geef jouw event een upgrade door de aanwezigheid van Comme Chez Soif!

Liesbeth Geboers

get our latest news

Subscribe Our
Newsletter