Organiseer je binnenkort een leuke teambuilding of een groot personeelsfeest? Geen betere manier om dat te doen dan met de cocktail-, rum- en gintonicconcepten van Comme Chez Soif! We hebben natuurlijk ook de mogelijkheid om niet-alcoholische concepten voor te stellen. Jij vraagt, wij draaien!  

PS: Inmiddels is oprichter Pol Op de Beeck al een gevestigde waarde als cocktailmanager van Tomorrowland.

Cocktail, Gintonic, Rum tastings & workshops

Een leuke gin & tonic tasting of een workshop? Voor jouw klantenevent of teambuilding? Die staan garant voor pure pret. Jij en jouw collega’s leren er zelf cocktails en lekkere gin & tonics serveren. Natuurlijk kan je al je klaargemaakte drankjes ook zelf proeven, en dat in een ontspannen setting. De tips & tricks van onze experten krijg je er gratis bij. Met onze concepten worden jouw gasten op een originele manier van drank voorzien.

Meer info over onze TASTINGS

Meer info over onze WORKSHOPS

Mobiele bar of Cocktail truck

Organiseer je een event? Of een after work drink? Doe dan gerust een beroep op één van onze mobiele cocktailtrucks of onze fietsbar: echte eyecatchers! Ideaal voor een bruisende party!

Meer info over onze MOBIELE BAR

Modulaire totaalconcepten

Onze eventplanner werkt met veel plezier een totaalconcept voor jou uit. Je leest het goed, je kunt ons inschakelen voor alle zaken die komen kijken bij de organisatie van jouw event. Denk: licht en geluid, food catering, entertainment, fotoreportages, diverse tastings of workshops en ga zo maar door. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Meer info over MODULAIRE TOTAALCONCEPTEN

get our latest news

Subscribe Our
Newsletter