Organiseer je een event? Of een groot feest? Doe dan gerust een beroep op één van onze mobiele cocktailbars: echte eyecatchers! Ideaal voor een bruisende party!

Events op maat

Een event, privéfeest, receptie, huwelijksfeest, verjaardag, bedrijfsactiviteit, opendeurdag, productvoorstelling of een gezellig samenzijn. Al dan niet in samenspraak met ons, stel je de dranklijst op. Waarna wij op het afgesproken tijdstip, met één van onze onze stijlvolle cocktail trucks, jouw event komen verzorgen. Wij maken graag tijd vrij om te luisteren naar suggesties. Zodoende werken we een concept uit, volledig naar jouw wensen.

Receptie aan gemeentehuis / kerk

Een nieuwe trend zijn de huwelijksrecepties na de ceremonie aan gemeentehuis/kerk. Bij deze veelgevraagde formule wordt in de nabijheid een stijlvolle omgeving gecreëerd met de mobiele bar en enkele staan- en partytafels. Familie en vrienden kunnen gezellig napraten en in combinatie met onze lekkere cocktails of bubbels wordt de eerste festiviteit van de dag een geslaagd feit.
Door dit origineel concept wordt de trouwplechtigheid aan kerk of gemeentehuis, echt een volwaardige activiteit. De genodigden zullen verrast zijn en de tijd tussen trouw en avondfeest wordt zinvol ingevuld. En last but not least levert dit unieke foto’s op voor in het trouwalbum.

Dus een kleine bijeenkomst met familie en vrienden of een meerdaags evenement: op een budgetvriendelijke manier bezorgen wij jouw gasten een originele en onvergetelijke dag.

get our latest news

Subscribe Our
Newsletter