Vermits iedereen wil kunnen genieten van een lekkere cocktail op een zomerse dag, is het onze bedoeling om je de knepen van het metier aan te leren! Hierdoor zal je te weten komen dat een cocktail is opgebouwd uit de ‘spirit’, de ‘modifier’ en de ‘flavouring agent’.

Onze professionals (die ook instaan voor de cocktailcatering op Tomorrowland) geven een korte theoretische uitleg, waarna je zelf aan de slag gaat als een volleerd bartender. De verschillende cocktailtechnieken komen aan bod zoals, ‘shaken’, ‘stirred’ en ‘muddling’. Maar ook ‘layering’, ‘building’ en ‘free pouring’ komen ter sprake. Je leert werken met een Boston shaker, mixglas en strainer.

Tijdens de workshop werken wij met verse producten en premium spirits!

Van elke cocktail geven wij enkele varianten mee. Hierdoor leer je tijdens 1 workshop meer dan 10 cocktails bereiden! Alles wat je zelf perfect leert serveren en afwerken, kan je nadien naar hartelust proeven.

Cocktail Workshop:

Verloop van een sessie:

– Kort infomoment omtrent bouwstenen, benodigdheden en technieken die nodig zijn om heerlijke cocktails te kunnen serveren.
– Er worden 3, 4 of 5 verschillende cocktails aangeleerd (afhankelijk van je budget), met telkens enkele variaties. Zo ken je achteraf een uitgebreid gamma aan cocktails!
– Onze professionele bartenders leren je de knepen van het metier, vertellen anekdotes over de cocktails en geven mee hoe hoe je de specifieke cocktail afwerkt.
Proeven en genieten in een ontspannen sfeer.

Een gezellig samenzijn of een teambuilding met het hele bedrijf? Vraag nu een gepast voorstel aan! 

get our latest news

Subscribe Our
Newsletter